De Wensdrager van de Nijmeegse vierDaagse

Tycho Van Brink

( Member of team: De Wensdragers )

Raised

739
369% reached of my target amount €200

Dit jaar loop ik voor de negende keer de Nijmeegse vierdaagse (4x50 KM), ik haal geld op voor "Make A Wish Nederland" gedurende het wandelen. Dit doe ik door vier dagen lang een vaandel mee te dragen met een blauwe ster bovenop (die licht geeft in het donker), deze vaandel is in totaal 5 meter hoog.

Tijdens het wandelen kunnen wandelaars evenals toeschouwers contant geld doneren in een donatiepot die ik meedraag evenals een QR-code voor een digitale donatie. Ik loop met deze vaandel om "Make A Wish Nederland" meer bekendheid te geven evenals geld op te halen voor de wens kinderen, op de laatste wandeldag loop ik met vaandel inclusief volledig costuum om extra aandacht te vragen voor deze prachtige stichting.

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedrijgde ziekte. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind positieve energie. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan en eventueel de behandelig die hun leven kan veranderen.

Hier wilt u toch ook deel van uitmaken?
Doneer nu en laat de (laatste) wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan.

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more