KOM DEZE MEIVAKANTIE IN ACTIE VOOR WENSKINDEREN!

04 January 2023 13:22

Organiseer een actie om geld in te zamelen voor ernstig zieke kinderen, zoals Flynn. De meivakantie is het uitgelezen moment om samen met jouw familie, vrienden, collega’s of buren een activiteit te organiseren. Het maakt niet uit wat je doet. Niks is te gek. Doe wat jij het liefst doet, zodat Flynn kan doen wat hij het liefst doet. Dat mag natuurlijk ook buiten de vakantie om! Verkoop bijvoorbeeld spulletjes op de vrijmarkt of organiseer een sponsorloop tijdens de Koningsspelen. 

 

Start een actie



Stap 1

Bedenk een leuke
actie

Stap 2

Maak een
actiepagina aan

Stap 3

Deel jouw actie met
vrienden en familie

Stap 4

Zamel geld in voor
wenskinderen



UITGELICHTE ACTIES


Koffie verkopen voor Make-A-Wish
Gijs Dingemans


Verkoop speelgoed Koningsdag
Tessa van Zanten

 


Zelfgemaakte kaarten van oma en mij
Ilona van der Linden

Start een actie!
En zamel geld in voor Make-A-Wish

 

 

JOUW INGEZAMELDE GELD GAAT NAAR WISH JOURNEYS


Het door jou ingezamelde geld wordt besteed aan Wish Journeys van wenskinderen in heel Nederland. De Wish Journey is een magische reeks aan ervaringen die van wensen werkelijkheid maakt. Bijvoorbeeld een dag een prinses zijn, overnachten in de Efteling of het ontmoeten van een grote held.
De Wish Journey is niet alleen de wens zelf, maar ook naar het moment toeleven tot onvergetelijke herinneringen achteraf.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer vertrouwen en kracht geeft, en blijvend impact heeft.”



WENSKINDEREN BIJ JOU IN DE BUURT

Een wenskind is dichterbij dan je denkt. Misschien woont er wel iemand in jouw buurt of stad. Bekijk de wenskinderen op Wish Maps.

 

 

HOE START IK EEN ACTIE?

 

  1. Bedenk een actie die jij leuk vindt om te doen. Bijvoorbeeld een sportactiviteit, zoals fietsen of hardlopen. Een creatieve actie, zoals knutselen of tekenen. Of misschien ben je wel een held in de keuken en bak je iets lekkers. Laat je sponsoren of verkoop je kunstwerk of baksels op een vrijmarkt. Zo haal je geld op voor wenskinderen met een activiteit die jij leuk vindt!

  2. Meld de actie aan op onze website, zodat wij je promotiemateriaal kunnen sturen. Denk aan folders, posters en ballonnen.

  3. Na het aanmelden van jouw actie ontvang je de contactgegevens van een vrijwilliger van Make-A-Wish Nederland. Deze kan je ondersteunen door bijvoorbeeld een presentatie te verzorgen over de organisatie tijdens de actie, door een cheque op te halen of door media-aandacht te regelen. 


Meer inspiratie nodig?
Bekijk onze Make-A-Wishlist of andere zelfbedachte acties.

Start een actie

 

 

GEEF WISH JOURNEYS DOOR


Heb jij een Wish Journey van dichtbij meegemaakt? Of ben je als vrijwilliger betrokken bij Make-A-Wish? Dan zoeken we jou. Help ons de wensen van andere kinderen uit te laten komen. Zet je in voor andere gezinnen en geef Wish Journeys door! 

Kom zelf in actie of motiveer jouw familie, vrienden of collega’s om een inzamelingsactie te starten. Daar helpen we je natuurlijk graag bij met gratis promotiemateriaal waar je direct mee aan de slag kunt en een speciale hulplijn!

Geef Wish Journeys door