Team Ittex

Team Ittex

Raised

2,475
165% reached of total of €1,500

Sponsoren gezocht!
Mijn teamleden en ik (team Ittex) gaan meedoen aan de Carbage Run. Een rally van c.a. 1500 kilometer die gereden wordt in Oost- Europa in auto’s van minimaal 23 jaar oud met een maximale dagwaarde van €500,-. De Run vindt plaats in de periode van 23-01-2023 tot en met 27-01-2023.
Toen wij besloten ons aan te melden en onze familie en vrienden dit hoorden, werd al snel duidelijk dat er voor sponsoring animo is. Na nader onderzoek, besloten wij dit groter aan te pakken dan oorspronkelijk het plan was. Omdat veel familie en vrienden dit via bedrijven willen doen, hebben wij uitgezocht hoe wij dit aantrekkelijk kunnen maken.
Team Ittex heeft besloten geld op te halen voor stichting Make-A-Wish. De bedrijven die besluiten te sponsoren krijgen een plek op onze auto, zodat er een logosticker kan worden geplakt.
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld? Met het sponsorgeld wordt een auto gekocht en klaargemaakt voor de rally. De auto wordt na de rally verkocht, de opbrengst hiervan en het overige geld dat wij ophalen wordt gedoneerd. Het gesponsorde geld wordt dus niet gebruikt voor levensonderhoud en organisatiekosten. De sponsoring belandt dus geheel bij stichting Make-A-Wish.
Kent u iemand of wilt u zelf dit project sponsoren? Neem dan contact met mij op, zodat wij hier samen verder over kunnen praten!
Hopelijk spreken wij elkaar snel!