ITS ALL GOOD

ITS ALL GOOD steunt kinderen met een droom!

Raised

270
13% reached of total of €2.000

Still to go:

Voor vele van ons zijn de meest simpele bewegingen of activiteiten vanzelfsprekend. Voor andere zijn precies dezelfde dingen dromen. Zo ook voor de kinderen die Make A Wish Nederland steunt.

Daarom willen wij, Najim el Yarchouhi en Yassine Bounou namens stichting ITS ALL GOOD €3.000 ophalen met de Rope for Hope Challenge. Wij gaan op vrijdag 9 juni ruim 100 meter abseilen van een van de hoogste gebouwen in Amsterdam. Namelijk het World Trade Center gebouw in Zuid.

Wat gebeurd er met jouw donatie?
De volledige opbrengst gaat naar de stichting Make A Wish. Deze internationale stichting is nu actief in 50 landen en op 5 continenten. Het is de grootste wensvervullende organisatie in de wereld. Zo'n wensvervulling ontstaat niet vanzelf, het is een zorgvuldig geplande 'Wish Journey'. Met elkaar bedacht, uitgeschreven en tot in de puntjes geregeld. Bedoeld om het kind en het gezin in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een dosis positieve energie waar ze nog heel lang veerkracht en vertrouwen uit kunnen halen. En ITS ALL GOOD wil daar graag, samen met jullie een bijdrage aan leveren!

Steun jij ons ook? Bedankt!