BELUKU Racing Division: Be Part of Us 2023

Lees eerst de instructie <-- Jouw naam op onze raceauto.

Raised

249
49% reached of total of €500

ZORG ERVOOR DAT JE JE CONTACT GEGEVENS MET ONS DEELT door het vinkje

" Mijn contactgegevens mogen gedeeld worden met de initiatiefnemer van deze actie. " aan te zetten tijdens het betaal proces. Zo zien we hoe je heet, en welke naam er op de auto moet komen. Kijk onder aan de pagina voor een instructie.

 

Hoi!

Wij zijn een groep van acht mensen die al enkele jaren met veel plezier mee doen aan de Junkyardrace. De Junkyardrace is een laagdrempelig, veilig en vooral leuke endurance race voor auto’s die niet meer dan €750 kosten. Ieder jaar is er een ander thema waar de auto's in uitgedost zijn. Dit jaar hebben we nog niet geracet en lijkt het ons leuk om in plaats van een thema de auto in te zetten voor een goed doel. Ieder kind het verdiend het om ook lol te hebben en gelukkig te zijn en omdat Make-A-Wish hier een hele concrete bijdrage aan levert hebben wij hier voor gekozen. 

Doneer je voor Make-a-wish Nederland, dan zetten we jouw naam op onze auto's en rijd je een soort van mee met onze race op vrijdag 3 november 2023 op het TT circuit in Assen. Daar ben je van harte welkom in de pitbox om je eigen naam op de auto op te zoeken, en te genieten van wat een dag Junkyardracen inhoud.

Wij vragen niet veel, vanaf 2,- euro sta je op onze auto (en 60 cent voor transactiekosten van Make-A-Wish / iDeal). Meer doneren is altijd goed! Alle gelden gaan direct naar Make-A-Wish. 

Zorg er voor dat je je gegevens deelt met de organisator tijdens het doneer proces zo weten we welke namen we moeten plaatsen.

(zie de afbeelding hier onder)

 

Be part of us!

Klik op de 'DONEER NU' knop En doneer!

facebook:  https://www.facebook.com/belukuracing/

instagram: https://www.instagram.com/beluku_racing/

 

 

Hieronder de zie je waar je je bedrag van minimaal 2 euro kan invullen: Klik op "ANDERS" en vul "2" in. Laat het vinkje "Ik wil bijdragen aan de transactiekosten.." aan staan. (in het voorbeeld hebben we 10 euro aan geklikt, maar bij de anders knop kan je elk willekeurig bedrag invullen)

 

Hier onder een afbeelding van hoe je je bekend maakt bij ons. Als je het geen probleem vind om met je naam op de Make-A-Wish site te staan dan kan je het bovenste vinkje uit laten. Het is belangrijk om het onderste vinkje AAN te laten of AAN te zetten. Zo zien we welke naam er op de auto moet komen.