ALDI

Singelloop 2023 ALDI

Raised

0
0% reached of total of €500

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland.

Op 1 oktober 2022 vindt het event voor de 36e keer plaats. Tijdens deze editie gaat ALDI zich inzetten voor Make-A-Wish tijdens de running en walking afstanden. Enthousiaste lopers uit 11 verschillende ALDI-filialen en het ALDI-distributiecentrum bundelen hun krachten en geven de kracht van een wensvervulling door. Samendoen deze ALDI-medewerkers hun best zoveel mogelijk donaties op te halen voor Make-A-Wish.

Oproep aan alle ALDI-medewerkers en hun familie, vrienden en bekenden:

Wij gaan vol enthousiasme onze uitdaging aan om een bijdrage te leveren aan het vervullen van een liefste wens. Ook zonder zelf mee te lopen of te wandelen, kun jij ons hierbij helpen!

Sponsor onze kilometers voor Make-A-Wish en help ons de kracht van een wensvervulling door te geven! Ga naar de actiepagina van Aldi en klik op de “doneer nu” button!

Available activities:

  • 5 km
  • 10 km
  • Halve marathon
  • 5 km Walk & Wheel