Target reached

WishWalk 2024

Raised

39,828
159% reached of total of €25,000

WishWalk 2024 - Nijmeegse 4-Daagse - 16 t/m 19 juli 2024

Word WishWalker dit jaar! Wandel de Nijmeegse 4-Daagse en vervul daarmee (naast je eigen uitdaging ook) de liefste wens van kinderen zoals Lotte, Bram en Loa-Mae.

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al meer dan 30 jaar de liefste wens van deze kinderen om hen kracht te geven voor de toekomst. Tijdens een wensvervulling maken ze samen met familie en vrienden speciale herinneringen die een leven lang mee gaan. 

Samen voor een ander
Lotte, Bram en Loa-Mae hebben afgelopen jaar hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Make-A-Wish verzorgt dat het liefst voor álle jonge patiënten en zamelt daarom geld in tijdens de Nijmeegse 4-Daagse. Loop jij met ons mee?

Wat kun je van ons verwachten?
Zet jij je in voor de kilometers; dan zetten wij ons in voor jou.
In ruil voor de sportieve prestatie én het sponsorbedrag ontvangen WishWalkers het volgende:

  • Een persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop
  • 2 wandel T-shirts (indien gewenst) en verrassende gadgets
  • Alle dagen van de 4-Daagse een rustlocatie langs de route met verwennerij voor de innerlijke mens
  • Support van onze enthousiaste vrijwilligers tijdens de Nijmeegse 4-Daagse
  • Hartelijke ontvangst op zondag/maandag bij de WishWalk stand 
  • Ontvangst op het Make-A-Wish hoofdkantoor in Hilversum met het hele WishWalk team na afloop van de campagne.
  • Voorpret en speciaal inschrijftarief bij deelname aan de Heuvelrug wandeltocht op zaterdag 25 mei, onze oefen-wandeldag met het WishWalk team (indien gewenst)

 

Wat vragen we van jou?
Als WishWalker vragen we je een minimaal sponsorbedrag van €250,00 p.p. bij elkaar te brengen. Meer mag natuurlijk altijd. Uiteraard helpen we je met tips en suggesties voor het vinden van sponsoren en bedenken van acties voor inzamelen van het sponsorbedrag.
 

Hoe aan te melden
Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan door op de 'schrijf je in'- knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail. Wil je je gezamenlijk aanmelden, kies dan voor de optie "ik kom als team in actie". Iedere deelnemer krijgt zijn eigen pagina die is gelinked aan de teampagina. Nieuwe teamleden kunnen zich aanmelden via de team, door op de knop "ik wil in dit team" te klikken.

Ben je lid van een team dan worden alle binnenkomende donaties op je teamnaam getoond. Je individuele pagina blijft dan in principe op nul staan.

 

 

*Voor deelname aan de WishWalk dien je een startbewijs te hebben voor de Nijmeegse 4-Daagse 2024

*Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org

Stel dat je je als WishWalker hebt aangemeld en al sponsoring hebt verkregen en de Wishwalk wordt door overmacht afgelast dan zal geen restitutie van sponsorgeld plaatsvinden. We gaan er van uit dat we dit mogen beschouwen als donatie aan Make-A-Wish.

Met medewerking van: