Singelloop Make-A-Wish 2023

Zondag 1 oktober 2023 neemt Team Make-A-Wish voor de tiende keer deel aan de Bredase Singelloop!

De kracht van Make-A-Wish zit in de community en jij bent onderdeel daarvan. In 2022 heeft Team Make-A-Wish een prachtig bedrag opgehaald van €19.700. Wij hebben de wens om - met deze jubileum-deelname - nóg meer wensvervullingen mogelijk te maken door nóg meer geld op te halen. Hier is jouw hulp voor nodig.

2023 is hét jaar om je in te zetten voor wenskinderen!

Onze eigen allerliefste wens is om ieder kind met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte de kracht van een Wish Journey te geven. Make-A-Wish Nederland vervult jaarlijks ruim 650 allerliefste wensen. Nederland telt echter jaarlijks ongeveer 1200 potentiële wenskinderen.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf en kunnen wij niet alleen, wij krijgen hierbij hulp uit heel Nederland van vrijwilligers, bedrijven, actievoerders, spidermannen, prinsessen maar ook van sportievelingen zoals jij.

Wat een cadeau zou het voor ons zijn wanneer jij jouw sportieve prestaties, zeker deze 10e keer, weer aan Make-A-Wish Nederland verbindt! Schrijf je hieronder direct in!

Waar mag jij op rekenen?

  • het officiële Singelloop startnummer met jouw eigen naam
  • het unieke Make-A-Wish Singelloop loopshirt
  • een eigen actiepagina op de Make-A-Wish website waarmee je online geld in kunt zamelen
  • een compleet verzorgde dag pal naast de start; met kleedruimten, garderobes, een verzorgde lunch en een verrassende goodiebag
  • de Singelloop 2023 medaille

Wat vragen wij jou?
Inschrijfkosten zijn €35,-. Wij vragen jou €100,- sponsorgeld op te halen. Laat jouw omgeving weten dat jij Singel-loopt en vraag steun middels een sponsorbijdrage! Doneren kan online en veilig via jouw actiepagina. Uiteraard mag je ook jezelf sponsoren.

Inschrijven
Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan als teamlid en klik op de ´+ schrijf je in´- knop. Maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want we verwelkomen je graag met een persoonlijke mail.  

Wil je met meerdere lopers als team deelnemen, maak dan één teamactiepagina. Hierbij is slechts 1 persoon de contactpersoon voor jullie team en worden de gegevens van de overige teamleden apart opgevraagd.

Zakelijk meedoen?
Zie je het wel zitten om met alle collega’s in beweging te komen en elkaar uit te dagen je persoonlijk record te breken? Mail ons en we nemen snel contact met je op: singelloop@makeawishnederland.org

 

Je kunt je uiterlijk inschrijven t/m donderdag 14 september 2023

Heb je vragen, mail gerust naar singelloop@makeawishnederland.org

Indien de Bredase Singelloop door overmacht wordt afgelast zal geen restitutie van sponsorgeld plaatsvinden. We gaan er van uit dat deze gelden als donatie aan Make-A-Wish Nederland mogen worden beschouwd.

Available activities:

  • 5 km
  • 10 km
  • Halve marathon
  • 5 km Walk & Wheel