Target reached

Singelloop Make-A-Wish

Raised

19.820
132% reached of total of €15.000
Closed You can't donate or start fundraising anymore

De Bredase Singelloop – zondag 2 oktober 2022

Singel-loop jij dit jaar weer mee? In 2019 heeft Team Make-A-Wish een prachtig bedrag opgehaald van €27.000!

Ga dit jaar voor een persoonlijk record en vervul daarmee (naast je eigen uitdaging ook) de liefste wens van kinderen zoals Stefan, Floor en Giovani.

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al meer dan 30 jaar de liefste wens van deze kinderen om hen kracht te geven voor de toekomst. Tijdens een wensvervulling maken ze samen met familie en vrienden speciale herinneringen die een leven lang mee gaan. 

Samen voor een ander
Stefan, Floor en Giovani hebben afgelopen jaar hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Make-A-Wish wil dat het liefst voor álle jonge patiënten doen en zamelt daarom geld in tijdens de Bredase Singelloop. Loop jij met ons mee?

Wat kun je van ons verwachten?
Zet jij je in voor de kilometers; dan zetten wij ons in voor jou.
In ruil voor de sportieve prestatie én het sponsorbedrag ontvangen Singellopers het volgende:

  • het officiële en persoonlijke Singelloop startnummer, natuurlijk voorzien van jouw naam
  • het unieke loopshirt
  • Make-A-Wish Singelloop 2022
  • jouw persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop
  • een compleet verzorgde dag met ontvangst naast de start; kleedruimten, garderobes, een smakelijke lunch en een verrassende goodiebag
  • Bredase Singelloop 2022 medaille en het digitale after-magazine in je mail!

Wat vragen we van jou?
Als Singelloper vragen we je een minimaal sponsorbedrag van €100,00 bij elkaar te brengen. Meer mag natuurlijk altijd. Uiteraard helpen we je met tips en suggesties voor het vinden van sponsoren en bedenken van acties voor inzamelen van het sponsorbedrag.
 

Hoe aan te melden
Aanmelden is heel eenvoudig, de inschrijfkosten zijn €35,-. Klik op de button "+ SCHRIJF JE IN" en vul jouw gegevens in. Maak ook je persoonlijke actiepagina aan, dan kun je sponsoren gaan zoeken. Houd je mailbox in de gaten; we verwelkomen je graag met een persoonlijke mail.

Wil je met meerdere lopers als team deelnemen, maak dan een teamactiepagina. Hierbij is slechts 1 persoon de contactpersoon voor jullie team en worden de gegevens van de overige teamleden apart opgevraagd.

Heb je vragen, mail gerust naar singelloop@makeawishnederland.org

Indien de Bredase Singelloop door overmacht wordt afgelast zal geen restitutie van sponsorgeld plaatsvinden. We gaan er van uit dat deze gelden als donatie aan Make-A-Wish Nederland mogen worden beschouwd.

Available activities:

  • 5 km
  • 10 km
  • Halve marathon
  • 5 km Walk & Wheel