Rope for Hope 2024

Wil jij herinneringen creëren… ga de Rope for Hope abseil challenge aan!

Ervaren abseilers én onervaren waaghalzen zonder hoogtevrees laten zich sponsoren om op vrijdag 7 juni 2024 vanaf het iconische gebouw WTC Amsterdam af te dalen.

Daag jezelf uit om te abseilen van 105 meter hoogte, want met jouw deelname lever jij een bijdrage aan het vervullen van de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Samen met WTC Amsterdam geven wij jou de kans om deel te nemen aan deze once in a lifetime experience!

Klik voor inschrijving op de 'Schrijf je in' button. 

Informatie

Na inschrijving voor dit unieke event ontvang je van ons een bevestigingsmail met veel informatie, waaronder een eigen pr-pakket bestaande uit social media uitingen, tips & tricks en succesverhalen van deelnemers in 2023.

Door jouw deelname draag je bij aan het vervullen van de wensen van ernstig zieke kinderen. Zowel de kinderen als wij zijn jullie daar erg dankbaar voor en dat laten we je ook graag zien, dit is waar jij aan gaat bijdragen: Deze wensen gingen in vervulling - Wish Magazine

  • Ga jij de uitdaging aan? Dan is het minimale op te halen bedrag om een plek te bemachtigen €1000 per persoon. 
  • Daag je werkgever uit! Zamel met collega’s €5000 in en daag jouw baas of één van jouw collega’s uit om de afdaling te maken. 

Weet ook dat de wenskinderen dichterbij zijn dan je denkt. Kijk maar eens op onze WishMaps

Een week voor aanvang ontvang je per mail de deelnemersguide met daarin alle belangrijke informatie zoals kledingadvies, tijd van aankomst, weersvoorspelling, routebeschrijving, OV informatie en parkeerinformatie. Het abseilen gaat plaats vinden tussen 10.00 uur en 20.00 uur.

We gaan er op locatie een feest van maken. Wij zorgen voor de deuntjes bij het abseilen, de toeschouwers zullen je hartverwarmend toejuichen en de plaatselijke horeca zorgt voor een glaasje bubbels na afloop. Van begin tot het eind ben jij de VIP! Meer informatie hierover volgt.

Schrijf je in maak samen met Make-A-Wish het verschil!

Inschrijven

Sfeer proeven

Available activities:

  • 10:00 - 12:00 (morning) (0/14 Available)
  • 12:00 - 14:00 (afternoon) (1/19 Available)
  • 18:00 - 20:00 (evening) (1/5 Available)