Heroes for Charity

Heroes for Charity wil jou inspireren om op een bijzondere manier geld in te zamelen voor een goed doel. Dit doet Heroes for Charity door avontuurlijke challenges aan te bieden, waarbij je een onvergetelijke ervaring combineert met geld inzamelen voor het door jou gekozen goede doel.

Alles rondom de challenge is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op het einddoel en maximaal kunt genieten. Je krijgt hulp in de voorbereiding en wordt begeleid door ervaren professionals; veiligheid staat voorop. Een mooie manier om impact te maken, dus daag jezelf uit en word een van de Heroes for Charity!

Ga jij de uitdaging aan voor Make-A-Wish? Kijk op www.heroesforcharity.nl om te zien welke challenge bij jou past.

Vragen? Neem contact op met Heroes for Charity

+31 (0)85 - 060 24 21

Welke activiteiten staan er op de planning van Heroes for Charity?

Wil jij je inzetten voor Make-A-Wish en ben je op zoek naar een avontuurlijke challenge? Dan is een van deze challenges van Heroes for Charity misschien wel iets voor jou:

  • Kilimanjaro Climb for Charity: altijd al eens op het dak van Afrika willen staan? Beklim samen met de andere Heroes de Kilimanjaro, een van de Seven Summits. Je hebt voor het beklimmen van deze berg geen klimervaring nodig, dus met de juiste voorbereiding en een portie doorzettingsvermogen is het ook voor jou mogelijk om de top te halen. Bekijk de hoogtepunten van deze challenge.
  • Saigon to Angkor Wat Ride for Charity: tijdens deze challenge fiets je vanaf Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, helemaal naar de beroemde tempels van Angkor Wat. Je ontdekt al fietsend de prachtige natuur, tempels en dorpjes van Vietnam en Cambodja. Een uitdagende, maar spectaculaire fietstocht van zo’n 500 kilometer. Bekijk het hele 10-daagse programma.

  • Heroes Hike for Charity: een uitdagende wandeltocht in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je hebt keuze uit verschillende afstanden, dus kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Doe mee als individu of schrijf je in als team met je vrienden, collega’s of je sportmaatjes.

  • Machu Picchu Trek for Charity: ga mee naar Peru en wandel samen met de andere Heroes de beroemde Inca Trail. Het eindpunt: de oude Inca-stad Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen. Een onvergetelijk avontuur dwars door de prachtige natuur en langs oude Inca-ruïnes. Lees meer over deze bijzondere challenge.

En dat is nog niet alles. Bekijk het volledige aanbod aan challenges, om te zien welke challenge het best bij jou past.

Hoe werkt in actie komen voor Heroes for Charity?

Een challenge aangaan via Heroes for Charity werkt op de volgende manier:

  1. Kies je challenge: kies de uitdaging die bij je past en meld je aan op www.heroesforcharity.nl
  2. Kies je goede doel: ga jij de uitdaging aan voor Make-A-Wish?
  3. Zamel geld in via je eigen actiepagina: je krijgt tips om zoveel mogelijk geld in te zamelen
  4. Trainen en voorbereiden: je staat er niet alleen voor, maar krijgt hulp bij de voorbereiding
  5. Voer de challenge uit: het avontuur gaat nu echt beginnen
  6. Wees trots: je bent de uitdaging aangegaan en hebt een mooi bedrag ingezameld voor het door jou gekozen goede doel!

Beginnen bij stap 1? Bekijk de challenges van Heroes for Charity.