Baking warm memories - Danerolles

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, artsbezoeken en niet weten wat de toekomst brengt. Voor al deze kinderen wil Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens vervullen. Een ervaring die ze veerkracht geeft.
De positieve energie die het toeleven naar de wensvervulling kinderen en hun omgeving geeft, is precies wat nodig is om met de ziekte om te kunnen gaan.

Baking warm memories.

Gezinnen speciale momenten samen laten beleven, dat is waar Danerolles voor staat. Niet alle gezinnen kunnen zonder zorgen met elkaar genieten. Voor gezinnen met een ernstig ziek kind is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarom steunt Danerolles Make-A-Wish Nederland om zo een speciaal moment samen te creëren. ‘Make-A-Wish Nederland zorgt ervoor dat gezinnen door middel van een Wish Journey speciale momenten samen beleven. Wij gunnen iedereen, ieder kind en ieder gezin een speciaal moment samen. Dat is waar we voor staan’, aldus Piet Decuypere (CEO Danerolles).

Niet alle gezinnen kunnen zonder zorgen met elkaar genieten.
Doneer en maak kans op een high tea in een Fletcher hotel. Zonder jou geen wens.

Lees hier de actievoorwaarden.