15 jaar later is de herinnering aan haar wensdag nog net zo dierbaar

Wilco en Diana van der Wolf

Raised

1,751
437% reached of my target amount €400

Het is 19 November 2008, onze dochter Jamie is dan 7 jaar oud en strijdt inmiddels ruim een jaar tegen de Acute Lymfatische Leukemie. Het is nog niet gedaan want zij heeft dan nog een jaar vol met chemo-behandelingen met de daarbij behorende ups and downs voor de boeg. Op dat moment zit ze er even helemaal door, ze heeft veel pijn en is erg vermoeid. Lopen en bewegen gaat haar slecht af waardoor ze veel op bed ligt. En dat voor een meisje dat tot een jaar daarvoor nog 5 tot 6 dagen per week op de ijsbaan en in de balletschool te vinden was.
Die betreffende dag in november stopt er plots een prachtige witte limousine voor ons huis en er wordt aangebeld… We zullen haar reactie en de blik op haar gezichtje nooit vergeten. En dat was alleen nog maar de start van een onvergetelijke dag. Vol verwondering zien we Jamie voor het eerst sinds tijden weer zelfstandig lopen en rondrennen. Dan ontmoet ze de door haar zo geadoreerde schaatsers van Holiday On Ice en staat zij enkele minuten later voor het eerst sinds tijden weer op het ijs pirouettes te draaien.
Hoe belangrijk en bijzonder dat moment was, dat is niet in woorden uit te drukken!?

Jamie is inmiddels 22 jaar oud, helemaal gezond, gelukkig en geniet volop van het leven. In 2016 heeft Jamie zelf als Wishwalker een prachtig bedrag binnen gebracht tijdens haar deelname aan de 100ste editie van de Nijmeegse 4Daagse.
Nu is het aan ons om deze uitdaging aan te gaan. We hopen met deze actie zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Het zou fantastisch zijn als jullie deze actie steunen d.m.v. een donatie op deze pagina.

Hartelijke groet,

Wilco en Diana

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more