De Maand Waarin Het Gaat Gebeuren!

02 april 2023 21:12

April... Eindelijk is het dan April. De maand waarin alles op zijn plek moet vallen! Spannend! 

Deze week was een week van Training, Herstel, Lopen en Herstel. Hoewel ik na de 16,1 km van Zandvoort geen spierpijn had, liep alles toch iets stroever dan gepland. Maar helaas het is niet anders. Gewoon doorgaan ken kijken wat er binnen de mogelijkheden gedaan kan worden. 

De week begon met de Maandagavond traing. Mijn coach gaf aan dat ik vooral rustig aan moest lopen. Afvalstoffen van de dag er voor verwerken en afvoeren, Spieren soepel houden en zorgen dat alles blijft bewegen. We hadden een leuke interval training en uit eindelijk nog bijna 7 km weggelopen. Moe maar voldaan naar huis. 
Dit keer niet woensdag met Gerben huppelen, maar donderdag. Gerben heeft zich ook voor de Hilversum Cityrun en de Run4Stars opgegeven. Dus we gingen voor een duurloopje. Op landgoed Zonnestraal heb je een wandelroute met de lichtblauwe paaltjes. Ongeveer 5 km. Dus twee rondjes gelopen door het bos, over de heide, stukje asfalt, langs het theatre en de brasserie. Alles binnen een respectabele tijd en onder het genot van een goed gesprek. ;-) 

Omdat er donderdag getraint was, hebben we de vrijdag (helaas) overgeslagen. Dus de week afgesloten met de Zondagochtend11kmdoorhetbaarnsebos. Om 09.00 verzamelen bij de Genraal. Damn wat was het koud!! Dus snel aan de loop en warm worden. Alles ging nog niet soepel en gemakkelijk, maar uit eindelijk 1u12m bezig geweest met opwarmen en lopen. Soms heb je van de trotse momentjes. Dit was er wel één. De komende week is rommelig, druk, goede vrijdag, pasen ectect. Dus we gaan zien wat het wordt! 

De sponsoring gaat langzaam maar gestaag verder. Ik besef mij ter dege dat met €667 ik echt niet mag klagen. Maar weet jij nog iemand die ook van de goede doelen is en zou willen sponsoren? Help mij dan een handje en vertel dan over onze mooie loop! #dankbaar