Week 3

19 maart 2023 20:58

Training week 3!

Wat een super mooie week! het doel van €500 is gehaald!! Super trots ben ik op iedereen die vertrouwen heeft en doneert. 
Normaal ben ik niet van het geld vragen, maar voor z'n goed doel moet je een uitzondering maken. ;-) 

Deze week stond in het teken van overleven. Het was een drukke en hectische week. Maar omdat er naar een doel toegewerkt wordt,.....  Schoenen aan en gaan! Maandagavond de gebruikelijke techniektraining. Deze week iets met horde en huppelen vanuit je heup. Een uitdaging maar zeker te doen! Woensdag was als de afgelopen weken, mijn huppel met Gerben. We zijn ondanks wat wisselend weer en verkiezingen toch de hei over gelopen en hebben een goede 6km weg  geploegd. Merkbaar is dat de grond zachter wordt, de weerstand groter en het tempo dus ook trager. haha maar al met al een heerlijk rondje. 

Zondag was voor mij een rondje met allemaal nieuwe mensen. Willem en Irene trainen niet alleen een groep in Hilversum, maar ook in Baarn. Daar is een vast kern welke op zondag om 09.00 aan de wandel gaat. Samen met Claire ben ik naar De Generaal gereden waar we de zondagmannen mochten meeten. We hebben een heerlijke loop door het bos en een stukje heide gedaan. Een goede oefening op zachte ondergrond. Maar ook op afstand. Uit eindelijk is er 11km uit de schoenen gekomen! 

Maar goed we geraken nu dichter en dichter bij de datum van de loop dus... het aftellen is officieel begonnen. Nog 34 dagen!! 
Heb jij nog vrienden, familie of kennisen die willen sponsoren, geef de link gerust door! :-) 

Tot volgende week!!