Training week 2

12 maart 2023 17:44

De tweede week van intensieve training zit er op.

Maandagavond hebben we, ondanks de regen en de frisse wind, de gebruikelijke training gehad. Een goede focus op een combinatie van snelheid, uithoudingsvermogen, techniek en balans. Met een gezonde spierpijn en vermoeidheid de training afgesloten. 

Woensdag heb ik samen met Gerben gelopen. Hij traint net als ik op maandagavond. De woensdagmiddag zien we als een mooi moment om de hilversumse heide te verkennen. Elkaar motiveren om net iets verder, net iets harder en net iets langer door te lopen. En dan eindigen met een dikke sprint! Helaas was het weer niet ideaal, maar We did it! 

Vrijdag moest helaas geskipt worden. Het weer liet het echt niet toe om te lopen. Los van de kou ( waar je je op kan kleden) was er sneeuw, nattigheid en gleadheid. Soms moet je dan een verstandige keuze maken en binnen blijven! #helaas

Zondagochtend 10.00, we verzamelen, gaan lekker warm lopen en warming-up doen en dan..... Heuveltraining!! 
Onze coach Irene had het briljante idee om eens even wat te gaan doen aan de techniek met heuveltje op en heuveltje af. 6 keer volgas om hoog, rustig naar beneden. 
Als je dan denkt dat je goed moe bent en de training klaar is, is er om de hoek nog een heuvel. Die kon ook nog wel 4x volgas. Dus wederom lekker leeg, mentaal sterk en fris en gelukkig weinig tot geen spierpijn!  Nu maar eens kijken wat de komende week ons gaat brengen! 

De donaties gaan de goede kant op! ik ben er echt heel blij mee!
Mocht je het bericht willen delen, dat mag uiteraard altijd!