Specters Coffee voor Make-A-Wish Nederland

Specters Coffee

Raised

6,578
32% reached of my target amount €20,000

Still to go:

Vanaf mijn 17e ben ik actief in de fondswerving. Dagelijks ging ik op pad om nieuwe donateurs te werven voor Make-A-Wish Nederland. Door de jaren heen heeft het werven voor Make-A-Wish ervoor gezorgd dat ik een speciale band met het doel heb opgebouwd. Tel mijn ondernemende drive en enorme passie voor koffie daarbij op en Specters Coffee is geboren, het concept waarmee ik mijn droom in werkelijkheid ga veranderen.  

We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we aan onze medemens denken en niet alleen maar aan onszelf. Maar wanneer we over bedrijven en teruggeven aan de maatschappij beginnen is het in een keer een heel ander verhaal. Raar en niet eerlijk als je het mij vraagt. Tijd voor verandering dus! Met Specters wil ik ondernemen eerlijker maken en het vernieuwen van concept inspireren.

Specters Coffee levert iedere maand vers gebrande koffie, bij jou thuis of op kantoor. Wij werken zonder contracten en onze abonnementen zijn flexibel. Daarnaast wordt onze koffie bij jou thuis geleverd zonder dat je hier extra voor betaalt.

Durven dromen is wat ik heb gedaan in de afgelopen maanden. Maar dit is niet voor iedereen even makkelijk, voor een kind dat te horen krijgt levensbedreigend ziek te zijn is dit namelijk een heel ander verhaal. Juist daarom ben ik een samenwerking met Make-A-Wish Nederland aangegaan. Met ieder kopje Specters koffie dat jij drinkt, draag jij direct bij aan het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk liefste wensen in vervulling te laten gaan. Dit kan alleen met jou hulp want, hoe meer mensen, hoe meer wensen. Durf te genieten, niet alleen van mijn koffie, maar van alles. Elke dag telt, dus maak er iets moois van.

Doe jij ook mee?

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more