Maak dromen werkelijkheid: Steun Make-A-Wish & laat de wereld stralen!

Safa Bourhayal

Opgehaald

125
41% bereikt van mijn streefbedrag € 300

Beste lezers,

Met veel enthousiasme en overtuiging hebben wij als studenten van het ROC Midden Nederland besloten om ons in te zetten voor het prachtige goede doel Make-A-Wish. Deze geweldige organisatie vervult wensen van kinderen die vechten tegen ernstige ziektes. We zijn gemotiveerd om deze kinderen en hun families een stralende glimlach te bezorgen en hen hoop en kracht te geven in moeilijke tijden.

Make-A-Wish creëert magische momenten die het leven van deze kinderen transformeren. Door hun diepste wensen te vervullen, biedt de organisatie hen een welverdiende ontsnapping aan zorgen en een bron van inspiratie om door te blijven gaan. Deze ervaringen van vreugde en geluk hebben een blijvende impact op de kinderen en hun omgeving.

Met jullie steun kunnen we een verschil maken en meer kinderdromen waarmaken. Samen kunnen we deze kinderen de kostbare geschenken van hoop, vreugde en vertrouwen geven. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij ons doel om een positieve invloed te hebben op het leven van deze dappere kinderen.

We zijn vastberaden en gedreven om ons in te zetten voor Make-A-Wish en we hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen. Laten we samen het verschil maken en stralende momenten creëren voor deze bijzondere kinderen.

Hartelijk dank voor jullie steun en bijdrage aan deze bijzondere missie.

Met vriendelijke groeten,

Leerlingen van het ROC Midden Nederland

Safa Bourhayal, Martijn Harms, Zakya Dahmani, Laurens van der Veer & Rivan Al Mubaraki

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer