Prentenboek "Pixel & Frosti" over GELUK

Ruud van Eijk

Raised

0
0% reached of my target amount €1.500

Still to go:

--- LET OP: DONEER NIET VIA DEZE PAGINA. BEKIJK EN STEUN DEZE CROWDFUNDING ACTIE OP VOORDEKUNST.NL ---
 
 
--- NA EEN SUCCESVOL AFGERONDE CROWDFUNDING ACTIE ZAL DE VOLLEDIGE DONATIE IN 1X GEDAAN WORDEN DOOR INITIATIEFNEMER RUUD VAN EIJK ---
 
“Pixel de mopshond & Frosti de tosti - Onderweg naar geluk”
 
"Geluk". Wat is dat eigenlijk? En wat betekent geluk voor jou? Wat als we er vanuit gaan dat het bestaat uit een balans tussen; plezier, tevredenheid en zingeving? Hoe visualiseer je dat voor kinderen?
 
Sinds de dood van mijn vader en de geboorte van mijn 1e zoontje ben ik meer en meer met het onderwerp “geluk" bezig. Ik wilde dit interessante onderwerp graag omzetten in een creatief product. Tevens steunen we samen Make-A-Wish met dit project.
 
Als grafisch vormgever & art director ben ik visueel ingesteld en samen met illustrator Che Filet hebben we een prentenboek over dit onderwerp ontworpen. Speciaal voor kinderen (~ 18 maanden - 6 jaar).
 
Het is een kleurrijk (hardcover) prentenboek geworden met een positieve boodschap. Incl. vele zoekplaatjes en kleurplaat voor de kinderen en een wat groter inzicht voor de ouders en/of voorlezers.
 
Een breed onderwerp, speels uitgewerkt. Wie wil nou niet iets leren over geluk? Het kan (jong en oud) aanzetten tot nadenken over dit onderwerp. Belangrijke lessen, zonder het (direct) in de gaten te hebben dus.
 
Het resultaat is het ideale kraamcadeau / verjaardagscadeau.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more