PV de Luchtreizigers 100 jaar

PV de Luchtreizigers

Raised

22,588
2258% reached of my target amount €1,000

Still to go:

Oktober 2024 bestaat onze vereniging precies 100 jaar. Om dit lustrum te vieren, staan er diverse activiteiten gepland. Het jubileumweekend op 5 en 6 Oktober en als voorloper hierop, zullen er een tweetal grandioze bonnenverkopen plaatsvinden. Hieronder het persbericht hierover:

Bonnenverkoop 100-jarig bestaan PV de Luchtreizigers

In 2024 vieren we het 100-jarig jubileum van onze vereniging De Luchtreizigers in Hengelo (O). Wij zijn bijzonder blij en trots dat onze club deze leeftijd mag gaan vieren.

Maar oud worden is echter niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, voor vele kinderen bestaat hun leven vooral uit ziekenhuis bezoeken en omgaan met ernstige ziektes. Om deze kinderen tussen 3 en 18 jaar, de moed te geven om door te zetten maakt Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens mogelijk.
Het ene kind beleefd de dag van zijn leven als brandweerman, een ander kind ontmoet haar favoriete artiest en een ander heeft de wens om samen met een pinguïn op de foto te gaan. Een grote groep vrijwilligers maakt deze wensen mogelijk, maar zonder financiële ondersteuning is het een stuk
moeilijker om deze kinderen de dag van hun leven te geven. Om die reden hebben wij besloten om in het jubileum jaar een groot deel van de opbrengst van onze bonnenverkoop (die plaats zal vinden eind 2023/begin 2024) te doneren aan Make-A-Wish Nederland.
Houdt deze website en de socials in de gaten, binnenkort zal er meer informatie volgen.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more