V

Parachutespringen voor het goede doel

Vliegles.nl Challenge

Raised

0
0% reached of my target amount €5,000

Ga jij de uitdaging aan?

Parachutespringen staat bij veel mensen op de bucket list. Je weet dat je het een keer gedaan moet hebben in je leven. Maar toch komt het er steeds maar niet van. Misschien helpt het als je een extra duwtje in de rug krijgt?

Laat jouw parachutesprong sponsoren door je vrienden, kennis of zelfs je hele dorp. Want dan is er geen ontkomen meer aan!
Van het opgehaalde geld ga jij parachutespringen en minimaal eenzelfde bedrag ga je ophalen voor Make-A-Wish. Zodra je gaat parachutespringen dan weet je waar je het voor doet. Dankzij jouw bijdrage zal een ernstig ziek kind een wens in vervulling zien gaan.

Zo werkt het!

Op Vliegles.nl maak je een inzamelingsactie voor jouw parachutesprong. Je krijgt een link die je kan delen met je hele familie, de buurt en al jouw vrienden op social media. Zij kunnen een bedrag doneren via de website. Zodra je genoeg geld hebt opgehaald krijg je automatisch je ticket voor de parachutesprong toegestuurd. De inzameling loopt nog door tot de einddatum die jij hebt ingesteld. Vliegles.nl maakt vervolgens opbrengst over aan Make-A-Wish.

Door jouw deelname, verleg jij je grenzen én lever jij een bijdrage aan het vervullen van de liefste wens van kinderen met een ernstige ziekte.

Veel succes met jouw inzamelingsactie en parachutesprong!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more