Busje in de Wijk

Jansen Huybregts

Raised

235
235% reached of my target amount €100

Vesteda  organiseert samen met Jansen Huybregts twee servicedagen. Deze staan bij Jansen Huybregts bekend als het “Busje in de Wijk”. 

  • 21 oktober is er een ‘Busje in de Wijk’ op Steigereiland te Amsterdam. Jansen Huybregts Vestiging Almere is hierbij aanwezig.
  • 28 oktober is er een ‘Busje in de Wijk’ bij complex De Enter aan de Joan Muyskenweg te Amsterdam. Jansen Huybregts Vestiging Amsterdam is hierbij aanwezig.

 

Het ‘Busje in de Wijk’ staat voor elkaar leren kennen en samenwerken met elkaar. Zo vindt Vesteda het belangrijk dat huurders elkaar goed (leren) kennen, contact met elkaar onderhouden en iets voor elkaar over hebben. Hierdoor ontstaat meer sociale samenhang in de buurt, wijk of binnen het complex. Jansen Huybregts wil hier graag een bijdrage aan leveren door het uitvoeren van reparaties, terwijl de bewoners onder het genot van een hapje, drankje en een gezellig samenzijn wachten totdat de reparatie in de woning is uitgevoerd.

 

Met elkaar samenwerken en samenleven gaat ook over “geven en nemen”. Vandaar dat de stichting “Make-A-Wish” onderdeel is van deze actie. Make-A-Wish wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziek zijn alleen.. Jansen Huybregts ondersteunt dit goede doel al jaren!

 

Wij vragen u dan ook om aan dit goede doel te doneren, waarbij Vesteda en Jansen Huybregts de opbrengst zullen verdubbelen!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more