Klaar voor vertrek: zo kun je ons volgen

14 augustus 2023 16:46

Het is zover: klaar voor vertrek naar Groenland. Wat een gigantisch avontuur. Heel wat keren heb ik stilgestaan bij de mazzel die ik heb dat ik deze droom waar kan maken. 

De komende periode zal ik regelmatig updates posten op Polarsteps (met fijne hulp van het thuisfront en vrienden, want: gewoon internet heb je niet op de ijskap). Je kunt het blog volgen op:

www.polarsteps.com/icewish2023

 

Daarnaast zal ik ook op mijn website regelmatig blogs posten met wat meer informatie over onze expeditie. Ook kun je daar onze live-tracker volgen voor het geval je ons heel erg mist:

www.icewish.nl

 

Misschien is dit, mocht je nog geen donatie hebben gedaan, ook een mooi moment om ons wat warmte te schenken. Jouw donatie aan Make-a-Wish geeft ons een warm gevoel, doe je dus dubbel goed mee. Als donateur (of met de intentie om dat die avond te doen) ben je van harte welkom om in oktober en november een lezing te bezoeken waar ik je graag vertel over hoe onze expeditie is verlopen. 

Ik vind het in ieder geval hartverwarmend om te zien dat er al een flink bedrag aan donaties is opgehaald nog voor de expeditie echt begonnen is!

Bedankt voor je interesse en tot snel!

 

Groet!


Wouter