IceWish - oversteek van Groenlandse IJskap voor Make-a-Wish

Wouter Plaatsman

Raised

0
0% reached of my target amount €1.000

Still to go:

In augustus en september 2023 steekt een Nederlands team de Groenlandse IJskap over. Een van de ruigste gebieden op aarde. Een zware expeditie van 600 kilometer op ski's met sledes van 80 kilo achter ons aan. Vier tot vijf weken doorzetten in extreme omstandigheden.

Veel mensen reageerden nieuwsgierig, enthousiast of geïnspireerd op mijn plan. Die aandacht had ik niet verwacht en daarmee is iets moois te bereiken! Fundraisingsactie IceWish voor Make-a-Wish ontstond zo snel. 

Ik ben Wouter, een van de teamleden. Ik ben prematuur geboren en heb echt veel geluk gehad: 44 jaar later kan ik gezond met deze expeditie een jongensdroom vervullen. Je realiseert het je vaak niet, maar er zijn veel kinderen die dat nooit halen. Door een leven lang ziekte of vroegtijdig overlijden na een moeilijke start. Voor hen komt er soms maar één kans om met hulp van Make-a-Wish hun droom te beleven.

Via deze actiepagina en via www.icewish.nl lees je vanaf mei 2023 meer over deze actie en kun je de voorbereidingen en de expeditie volgen.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more