Holland Recycling

Holland Recycling

Opgehaald

26.343
175% bereikt van mijn streefbedrag € 15.000

Holland Recycling is de volledig gecertificeerde partner van bedrijven en instelling op het gebied van uitgefaseerde of afgeschreven IT-hardware, overige elektronica én metalen. Doordat we ons volledig hebben gespecialiseerd op het gebied van zowel recycling, re-use als datavernietiging kunnen wij altijd een passende oplossing te bieden. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen onze bedrijfsvoering. Holland Recycling zet bijvoorbeeld waar mogelijk medewerkers in die zogezegd wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om sociaalmaatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wij hebben daarom een IT-donatie programma opgezet. Dit houdt in dat wij onze klanten stimuleren om hun oude elektronica door ons te laten verwerken en om de restwaarde te doneren aan Make-A-Wish.
Omdat ieder kind het verdiend om gelukkig te zijn en omdat Make-A-Wish hier een hele concrete bijdrage aan levert hebben wij ervoor gekozen om met ons IT-donatie programma te proberen zo veel mogelijk allerliefste wensen in vervulling te laten gaan. Ieder kind verdient het om te lachen en om te dromen. Wie zou hier geen bijdrage aan willen leveren? Hoe groot of klein dan ook.

Natuurlijk nemen wij als organisatie het voortouw door zelf te beginnen met een donatie. Daarnaast doneert Holland Recycling € 0,25 per harde schijf die wij gecertificeerd voor ons klanten shredderen . Wilt u harde schijven of andere elektronische datadragers conform de strengste richtlijnen laten vernietigen? En tegelijkertijd bijdragen aan het vervullen van een allerliefste wens? Neem dan contact op.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer