H

Rennen voor wensen

Herman Gerbrandy

( 10 Engelse mijl )

Raised

653
65% reached of my target amount €1,000

Ik ben Herman Gerbrandy, 47 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben getrouwd met Ivenka en samen hebben wij vier zoons.

Ik doe voor Make-a-Wish weer mee aan de Dam tot Damloop en wil heel graag net als bij de editie van vorig jaar opnieuw sponsorgeld ophalen om voor Make-a-Wish een mooi bedrag bij elkaar te lopen.

Uit eigen ervaring weet ik welk geweldig werk Make-a-Wish doet. Bij onze oudste zoon is in juli 2017 een hersentumor gevonden. Na de operatie volgden bestraling en chemotherapie. Dit was voor ons als gezin een moeilijke en spannende tijd. De zorgen over en voor onze oudste zoon vroegen veel van onze tijd en aandacht, terwijl het leven van de andere jongens (en dat van ons) ook doorging. Familie, vrienden en buren hebben ons door deze periode geholpen.

Tijdens zijn ziekteperiode werd onze oudste zoon benaderd door Make-A-Wish, kort gezegd met de vraag wat hij het liefst zou willen. Na lang nadenken maakte hij een top-3 en bovenaan stond: de Big Five spotten in Zuid-Afrika. En die wens heeft Make-A-Wish in vervulling laten gaan. In maart 2019 zijn wij met het hele gezin acht dagen naar Zuid-Afrika geweest. Het was een prachtige en onvergetelijke reis. Wij zijn niet alleen op safari geweest om de Big Five te zien, maar Make-A-Wish had ook allerlei andere activiteiten georganiseerd die bij de interesses en hobby’s van onze zoon pasten.

Door de reis konden wij de periode van de ziekte en behandeling van onze zoon afsluiten en als gezin zorgeloos samen genieten met en van elkaar.

Ik gun het alle zieke kinderen dat Make-A-Wish voor hen een wens laat uitkomen, groot of klein, dichtbij of ver weg. Het werk van Make-A-Wish is onbetaalbaar en o zo waardevol. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen en daarom laat ik mij sponsoren voor deelname aan de Dam tot Damloop.

Ik wil heel graag minimaal € 1.000,-- ophalen voor de 16 km die ik ga hardlopen. Ik ben inmiddels in training! Je kunt mij volgen via Strava.

Available activities:

  • 10 Engelse mijl (22/29 Available)
  • 5 Engelse mijl (18/20 Available)

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more