Elke tas en iedere gift: samen vervullen we kinderwensen

Erik Krijgsman

Raised

76
0% reached of my target amount €10,000

Still to go:

In 2024 lanceert de Relatiegeschenkencentrale een hartverwarmende campagne met het doel € 10.000 op te halen voor Make-A-Wish. Deze ambitieuze doelstelling willen we bereiken vóór 31 december 2024, en daarbij is elke bijdrage onmisbaar.

Ons hoofdinitiatief is de verkoop van papieren tassen. Voor iedere verkochte tas dragen we 1 cent af aan Make-A-Wish. Het lijkt misschien een kleine bijdrage, maar elke duizend tassen levert €10 op, en samen kunnen deze kleine bedragen een groot verschil maken.

Dagelijks krijgen gemiddeld vier families in Nederland het hartverscheurende nieuws dat hun kind lijdt aan een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Deze diagnose brengt onvoorstelbare uitdagingen met zich mee, niet alleen voor het kind maar ook voor de hele familie. Hun toekomstdromen en wensen worden abrupt verstoord. Make-A-Wish speelt een cruciale rol in deze moeilijke tijden. Ze creëren onvergetelijke ervaringen die de wensen van deze kinderen tot leven brengen, hen hoop en kracht gevend voor de toekomst. Maar om deze magische momenten mogelijk te maken, is uw steun essentieel.

Wij vragen u, of u nu een particulier of een bedrijf bent, om ons te helpen dit doel te bereiken. Elke aankoop, elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het vervullen van de dromen van deze moedige kinderen.

Laten we samenwerken om deze kinderen en hun families momenten van pure vreugde te schenken. Steun ons in deze campagne, draag bij door als retailer onze papieren tassen te kopen of doneer direct, en help ons om het streefbedrag van € 10.000 te realiseren.

Samen kunnen we een wereld van verschil maken in de levens van deze kinderen. Help ons om hoop en geluk te brengen waar dat het hardst nodig is.

Tas van papier - Tas van papier (relatiegeschenkencentrale.nl)

 

Dank je wel voor jullie financiële bijdrage! 

 

Erik Krijgsman

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more