Cindy uitzwaaien

Cindy Haring

Raised

580
126% reached of my target amount €460
Closed You can't donate anymore

Cindy heeft 23 jaar gewerkt als opleidingscoördinator bij ABN AMRO Learning & Developement. Altijd meer dan 100% inzet en bereid anderen te helpen. Nu gaat zij ons verlaten voor een nieuwe job bij de Brandweer (BOGO). Zij ontdekte dat dit het werk is waar haar hart nu naar uitgaat. Dus gaan we in augustus afscheid nemen van Cindy als collega en wensen we haar onwijs veel succes in haar nieuwe droombaan! Zij start als opleidingscoördinator bij de BOGO. 

Helaas is Cindy ook geconfronteerd met minder fijne gebeurtenissen in haar privéleven, doordat haar dochter ziek werd. Een onzekere tijd en heftig om als gezin door te maken. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Zij hebben in die tijd een enorme “boost” ondervonden, toen zij kennismaakten met Make a Wish, en de diepste wens van haar dochter dankzij "Make a Wish" vervuld werd. Zij hebben alle zorgen, boven op het Vrijheidsbeeld in NewYork, overboord kunnen gooien!

Voor Cindy is de keuze voor een afscheidscadeau dus snel gemaakt: “ik hoef geen cadeau, maar zou zo graag willen dat in plaats daarvan iedereen een donatie doet aanMake a Wish”!  Dus hierbij de oproep om via de “doneer nu” knop, een bijdrage te leveren aan een prachtig afscheidscadeau voor Cindy!!    

Wij streven naar een bedrag van Euro 460 (20 per dienstjaar)

Namens Cindy en haar gezin, heel veel dank voor jullie donaties! 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more