24 uur sporten

CrossGym Elst

( Member of team: FYGI komt in actie voor Make-A-Wish )

Raised

7.550
100% reached of my target amount €7.500

CrossGym Elst is het beste van fitness, crosstraining en weightlifting samen. Wij zijn toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud en van dik tot dun. Het maakt niet uit wie je bent, wat je overtuigingen zijn, hoe zwaar je al kunt tillen of hoe hard je al kunt rennen. Je daagt jezelf uit op je eigen niveau met een grote keuze uit workouts zodat je altijd allround traint en je lekker fit en gezond voelt. Alles om je op jouw niveau je grens te laten verleggen.

Op 11 juni 2022 om 12:00 uur gaan wij met onze gym een stap verder met het verleggen van onze grenzen. We doen met een aantal teams mee aan het 24h AMRAP event. Tijdens dit event gaan we 24 uur lang sporten, elk uur een andere oefening in teams van 6. Via een van onze leden zijn we bekend geworden met het mooie werk van Make-A-Wish. We willen dan ook graag dit event gebruiken om geld in te zamelen voor het realiseren van één of zelfs twee wensen voor kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte.

Met de inzet van jouw donatie en hulp kunnen wij deze kinderen helpen om hopelijk ook voor hen weer een grens te verleggen. Alvast bedankt voor je donatie!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more