BModesto Group - Mud Masters 2022 voor Make-A-Wish

BModesto Group Lelystad

Raised

2,000
100% reached of my target amount €2,000

Wie: BModesto Group (BModesto Group | Een betere zorg & welzijn voor onze dierbaren)
Wat: Mud Masters Obstacle Run 2022 (Biddinghuizen 2022 - Mud Masters Obstacle Run)
Waar: Biddinghuizen 
Wanneer: 24 & 25 september 
Waarom: Voor Make-A-Wish Nederland

De BModesto Group gaat de 2022 editie van de Mud Masters rennen voor Make-a-Wish Nederland! 🏃‍♀️🏃‍♂️

Eind september lopen wij met meer dan 30 collega's de Mud Masters Obstacle Run 2022. De Run kent een avontuurlijk en uitdagend parcours, dwars door de modder. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze zes kilometer of de volledige twaalf kilometer lopen.


Omdat wij als organisatie actief zijn in de zorgmarkt, doen wij dit natuurlijk niet zonder een mooi bedrag op te halen voor een goed doel. Collega's van de BModesto Group konden op ons Intranet kiezen welk goede doel wij dit jaar tijdens de Run zullen steunen. We zijn blij te kunnen melden dat wij dit jaar gaan lopen voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Deze stichting zet zich in om wensen te vervullen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige en soms levensbedreigende ziekte. 

De BModesto Group heeft alvast een mooi bedrag overgemaakt van 500 EURO. Wil jij ook bijdragen aan de missie van onze avontuurlijke collega's? Dat kan! Steun ons met een kleine (of grote) donatie en help daarmee Make-A-Wish Nederland met het vervullen van wensen van ernstig zieke kinderen. 

Wij zijn de BModesto Group
Een verzameling tegendraadse avonturiers, met een scherp oog, die samen werken aan een hoger doel: een positieve bijdrage leveren aan de zorg en het welzijn van onze dierbaren. Dagelijks werken wij daarom hard om te zorgen voor een optimale beschikbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid van zorgmiddelen in Nederland en daarbuiten. Hoe wij dit doen? Door het supporten van clinical trials met BMclinical, het leveren van (parallel-geïmporteerde) geneesmiddelen aan ziekenhuizen en apotheken met BModesto, het leveren van (parallel-geïmporteerde) medische hulpmiddelen met BMmedical en het leveren van (weder- en parallel geïmporteerde) geneesmiddelen aan groothandels en apotheken op de Duitse markt met SynCo Pharma. Bezoek onze website voor meer informatie: www.bmodestogroup.com.


Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more