René Lommers - WishWalk 2022

René Lommers

Raised

250
50% reached of my target amount €500

WishWalk 2022

Lieve lezer, aanmoediger en misschien wel donateur.

Hartelijk welkom en wees mijn gast, voor de 6e keer een echte vierdaagse in Nijmegen, waarvan 2 voortijdig beeindigd en de laatste 3 heerlijk op vrijdag in Nijmegen binnenkomen. Daarna twee keer een alternatieve waarvan de eerste 240 km in 8 dagen en de tweede op Rhodos. Nu weer gewoon in ons Nederland. En nog specialer mijn 4e wishwalk, ik loop niet zo zeer voor mezelf, maar meer vanuit het hart en in dankbaarheid.

Dankbaar omdat ik niet het leed en verdriet aan de lijve heb hoeven ondervinden, dat andere ouders en grootouders die getroffen worden door het lijden ernstig ziek kind of kleinkind wel meemaken. Iedere dag in de onzekerheid van hoe gaat het vandaag, welk bericht krijg ik vandaag, wat is het morgen, overmorgen, volgende week, echt iedere dag opnieuw.

Ik ben blij dat Make A Wish op mijn pad is gekomen, dat dit hen, door mijn lopen en trouwe vrienden en kennissenkring, kan helpen voor het verzorgen van een onvergetelijke dag voor een ernstig ziek kind, zijn of haar familie een cadeau kan geven dat voor hen een zonnestraal kan zijn in een zeer zware periode.

Willen jullie mij helpen om dit doel te behalen, dit jaar wil ik lopen voor minimaal 2 x € 500,-, echt het is geen geintje.

 

René Lommers

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more