24 uur sporten

CrossGym Elst

( Lid van team: FYGI komt in actie voor Make-A-Wish )

Opgehaald

7.500
100% bereikt van mijn streefbedrag € 7.500

CrossGym Elst is het beste van fitness, crosstraining en weightlifting samen. Wij zijn toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud en van dik tot dun. Het maakt niet uit wie je bent, wat je overtuigingen zijn, hoe zwaar je al kunt tillen of hoe hard je al kunt rennen. Je daagt jezelf uit op je eigen niveau met een grote keuze uit workouts zodat je altijd allround traint en je lekker fit en gezond voelt. Alles om je op jouw niveau je grens te laten verleggen.

Op 11 juni 2022 om 12:00 uur gaan wij met onze gym een stap verder met het verleggen van onze grenzen. We doen met een aantal teams mee aan het 24h AMRAP event. Tijdens dit event gaan we 24 uur lang sporten, elk uur een andere oefening in teams van 6. Via een van onze leden zijn we bekend geworden met het mooie werk van Make-A-Wish. We willen dan ook graag dit event gebruiken om geld in te zamelen voor het realiseren van één of zelfs twee wensen voor kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte.

Met de inzet van jouw donatie en hulp kunnen wij deze kinderen helpen om hopelijk ook voor hen weer een grens te verleggen. Alvast bedankt voor je donatie!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer